Startup NHN Events

Pitches, MasterClasses en meer…

Startup NHN organiseert regelmatig events om startups te ondersteunen.
Hiernaast vind je de agenda met de komende events. Wil je niets missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Pitchevent

Drie keer per jaar organiseren we een pitchevent waar enkele startups zich kunnen presenteren aan investeerders en in contact kunnen komen met partijen die voor hen interessant kunnen zijn. De Startup NHN Pitchevents draaien om talent en het in de spotlicht zetten van talent uit de regio NHN. Daarom presenteren we tijdens deze events niet alleen ondernemend talent, maar af en toe ook sportief, muzikaal of kunstzinnig talent.

In de aanloop naar het pitchevent ontvangen de ingeschreven startups begeleiding om zo zichzelf zo goed mogelijk te presenteren tijdens het event. Ook na afloop ontvangen de startups begeleiding om zo de opgedane contacten te kunnen verzilveren.

Wil jij met jouw startup pitchen op één van onze pitchevents? Meld je dan HIER aan.

Ben jij ondernemer, investeerder of wil jij om andere reden een pitchevent bijwonen? Stuur ons dan een berichtje.

MasterClasses

Startup NHN zal in 2018 tevens diverse masterclasses en thema events organiseren voor zowel startups, scaleups en investeerders. Hou onze website en social media kanalen in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

AGENDA

2018

MEI
17 – Startup SPRINT – GEANNULEERD

 

JUNI
25 – Masterclass (thema nog niet bekend)
informatie volgt

OKTOBER
10 – Masterclass
(thema nog niet bekend)
informatie volgt

 

MEI

Startup SPRINT – 17 mei 2018

 

Op donderdag 17 mei organiseren wij de Startup SPRINT. Een speeddate event voor startups, scaleups en andere ondernemers met start- of groeiplannen. Tijdens dit event kun je in sessies van 10 minuten bij verschillende deskundigen en ervaren ondernemers advies inwinnen en vragen stellen. Er zijn experts aanwezig uit verschillende branches en vakgebieden.

Bij aanmelding kun je aangeven op welke gebieden je ondersteuning kunt gebruiken, zodat we de juiste deskundigen aan je kunnen koppelen. Bereid je vragen én je pitch goed voor, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare 10 minuten per deskundige.

Deelname is gratis! Aanmelding is verplicht.

Programma:

16.00 u. Ontvangst
16.10 u. Introductie door voorzitter Startup NHN Vincent Smit
16.20 u. Start speeddaten, rondes van 10 minuten
17.45 u. Netwerkborrel

Locatie: De TelefoonCentrale (Graham Bell zaal), Koelmalaan 350, Alkmaar

 

Meld je aan