Word ook Partner van Startup NHN

Om startups succesvol te laten groeien, werkt Startup NHN aan een startup-ecosysteem. Dit ecosysteem bestaat uit investeerders, onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties en geïnteresseerden.
Draag jij startups een warm hart toe, wil jij Noord-Holland Noord economisch zien bloeien en bijdragen aan de totstandkoming van dit ecosysteem? Word dan partner!
Als partner help je mee aan het startupklimaat van de regio Noord-Holland Noord. Naast je financiële bijdrage, help je ook met het netwerk dat je inbrengt, met ervaring en kennis.
Als partner ontvang je onder andere updates over de events en het laatste nieuws over onze startups. Afhankelijk van het partnerschap dat je aangaat, kun je ook deelnemen aan diverse evenementen.

Je kunt partner worden van Startup NHN vanaf 500 euro.

Wil je nu al meer informatie? Neem dan contact op:

Word Dagsponsor van een Startup NHN PitchEvent

Ondersteun Startup NHN en de vele kansrijke startups in onze regio en wordt dagsponsor van één van onze pitchevents.

Startup NHN organiseert regelmatig speciale Pitchevents waarbij startups, scaleups en talenten een podium krijgen en kunnen pitchen voor een publiek van investeerders, verbinders en decisionmakers. Naast een plek op ons podium bieden we de deelnemers tevens begeleiding en feedback, zodat ze tijdens het event kunnen stralen op dat podium.

Als Dagsponsor van een Pitchevent ondersteunt u de deelnemende startups en Startup NHN en daarmee tevens de regionale economie. In ruil daarvoor geven wij u en uw bedrijf een plek in het spotlicht.

Wat betekent het dagsponsorschap voor u en uw bedrijf:

- uw logo en bedrijfsnaam op de flyer van het pitchevent en in de zaal tijdens het event
- kort interview op het podium aan de start van het event
- promotie via de social media kanalen van Startup NHN
- logo met link op website Startup NHN bij pagina pitchevent

Dagsponsoring € 1.000,=